Inicio

POR UNA BANYOLES PLURAL E INTEGRADORA

CONVIVENCIA PARA CONSTRUIR COMUNIDAD
FOMENTAR LA PARTICIPACIÓN DE LOS JÓVENES 

 

OBJETIVOS

 
MUNICIPALISMO

Fomentar un municipalisme actiu que va emergir ara fa quaranta anys com a eix fonamental de la democràcia local a Calalunya. Al servei de les necessitats de la població amb la vocació de treballar en el benestar i el desenvolupament local.

 
ACCIÓN SOCIAL

Creiem que és necessari fomentar processos integradors dels diferents actors socials al servei d’un projecte de ciutat. Una  ciutat com a lloc de trobada en la diversitat d’opcions polítiques i respecte a la vida en comú.

 
IGUALDAD

La ciutat com un espai per exercir un catalanisme integrador, capaç d’entendre d’on venim, però també d’acceptar els canvis i incorporar a les noves generacions i a la població nouvinguda.

 
DIÁLOGO

La democràcia reclama un ajuntament com a casa de tothom, sigui quina sigui la seva condició o opció, a on es respectin les regles de joc que ens permeten la convivència entre diferents i a on les institucions i els espais públics siguin la representació de tota la ciutadania.

 
MODELO DE CIUDAD

Un proyecto de ciudad capaz de dinamizar procesos de progreso y bienestar para resolver problemas y aglutinar capacidades hacia un futuro para las nuevas generaciones.

Español
Català Español